LAST MINUTE LA VIENA

LAST MINUTE LA VIENA in Februarie 2019 (*) !

Last minute la Viena de la 16,5 euro / pers / noapte !!!

Camera dubla in luna Februarie de la 99 euro / 3 nopti !! (*)

Parcare gratuita in Viena !!! (primiti adrese si instructiuni !)

LAST MINUTE la VIENA cu parcarea gratuita de la 19 euro/persoana/noapte !

Apartament cu 2 camere, 4 Persoane,  de la 19 euro/persoana !! (*)

In luna Februarie, 3 nopti la Pensiunea LUCINEL !

  • Conditii de cazare foarte bune
  • Parcare gratuita a masinii dvs la pensiune
  • Intampinarea dvs cu prajituri, sucuri, cafea
  • Informatii turistice folositoare printre care si adrese unde se poate parca gratuit masina in Viena !

Last minute la Viena pentru 4 persoane

Last minute la Viena la pretul total de 19 euro/noapte, cu parcarea GRATUITA a masinii ! 3 Nopti de cazare intr-un apartament cu 2 camere pentru 4 persoane !!

Decembrie este luna marilor REDUCERI la PARNDORF ! Toate bunurile de larg consum vor fi mai ieftine, in primul rand la imbracaminte, incaltaminte, obiecte de uz casnic, electronice si mobilier !!

Centrul comercial din sudul Vienei – SCS Vösendorf – ofera in peste 500 de magazine aproape tot ce poate fi cumparat pe lumea asta!

PARCUL DE DISTRACTII – PRATER – va asteapta ! Roata uriasa, caruselul gigantic, propulsoarele 4 G, platforma cu cadere libera, pendula cu viteza de peste 120 kilometri la ora, prastia/fotoliu lansator, trenulet de viteza, castelul groazei, trambuline si topogane etc. Lista este aproape interminabila !

La final Restaurantul ” Luftburg ” va invita la o pulpa crocanta si-o bere rece Budweiser ! Profitati de oferta noastra Last minute la Viena acum !

Last minute la Viena

Last minute la Viena in Februarie 2019 !

Capitala Austriei, Viena, fosta capitala imperiala, cu nenumaratele sale muzee, teatre, palate, biserici, galerii, parcuri si statui, atrage anual zeci de milioane de turisti. Opera de stat din Viena, este probabil una dintre cele mai faimoase opere din lumea-ntreaga ! Filarmonica vieneza este locul de unde se transmite concertul extraordinar de an nou si este o institutie muzicala de referinta mondiala !

Catedrala Stephansdom impreuna cu palatul Hofburg si palatul Schönbrunn constituie triada turismului Vienez ! Totodata la Viena sunt organizate anual, peste o mie de spectacole muzicale apoi congrese medicale sau stiintifice, intalniri politice si activitati culturale. Pe scurt: mii de evenimente din toate domeniile de manisfestare a spiritului uman.

In luna Februarie inca mai avem spatii de cazare disponibile in oferta Last minute la Pensiunea LUCINEL !

(*)  => Verificati EXACT disponibilitatea camerelor AICI = > https://www.cazare-austria.ro

Nu ratati oferta noastra LAST MINUTE => Last Minute la Viena !